μισθωσεισ

Ανανέωση παράτασης υπάρχουσας μίσθωσης


Υπάρχουν δύο κατηγορίες μισθώσεων που μπορούν να ανανεωθούν

1. Η αρχική δήλωση μίσθωσης έχει υποβληθεί στο taxis μετά την 1/1/2014, ημερομηνία που σηματοδότησε την ηλεκτρονική υποβολή.
Σε αυτήν την περίπτωση η αρχική δήλωση μίσθωσης έχοντας υποχρεωτικά καταχωρηθεί μέσω taxis έχει λάβει αριθμό καταχώρησης. Η ανανέωση της μίσθωσης θα γίνει με υποβολή τροποποιητικής δήλωσης στην οποία μπορεί να μεταβληθεί η διάρκεια της μίσθωσης, το μίσθωμα και ημερομηνία σύνταξης του συμφωνητικού.Επίσης ο εκμισθωτής έχει την δυνατότητα να συμπληρώσει ή/και να μεταβάλλει τα στοιχεία του ενεργειακού πιστοποιητικού.

2. Η αρχική δήλωση που ο εκμισθωτής θέλει να ανανεώσει έχει υποβληθεί στην Δ.Ο.Υ. πριν την 1/1/2014. Σε αυτήν την περίπτωση το μισθωτήριο έχει πάρει αριθμό καταχώρησης.Αναγράφεται στην σφραγίδα που συνήθως έβαζαν στην τελευταία σελίδα του συμβολαίου. Δεν χρειάζεται να προβούμε σε επανακαταχώρηση αυτού του μισθωτηρίου στο taxis.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υποβάλλουμε στο σύστημα μια νέα δήλωση επιλέγοντας το πεδίο η μίσθωση αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και να συμπληρώσουμε Αριθμό Πρωτ. αρχικής δήλωσης, ημερομηνία υποβολής και Δ.Ο.Υ. υποβολής αρχικού μισθωτηρίου. .

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may also like these