ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το γραφείο μας έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, με ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά όσον αφορά τα σχετικά φορολογικά νομοσχέδια και τροπολογίες, ώστε να μπορούμε να προτείνουμε την βέλτιστη δυνατή λύση όταν αυτό χρειαστεί. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως δηλώσεις, επιδόματα, επιδοτήσεις αλλά και ενάρξεις, μεταβολές , διακοπές εταιρειών, μισθοδοτικά και εργατικά ζητήματα .

Έχοντας ως στόχο μια υγιή συνεργασία με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται προχωράμε πάντα με γνώμονα την προστασία των πελατών μας σε ένα φορολογικό τοπίο που συνεχώς μεταβάλλεται

Το τηλέφωνο και το email μας είναι στην διάθεσή σας εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή μπορείτε και να μας επισκεφθείτε στο γραφείο μας στην Κηφισιά.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τα θέματα που σας απασχολούν και να συζητήσουμε για την επίλυσή τους